Gjërat që këshillojnë meshkujt për një lidhje të suksesshme!

Prishtinë | 29 Gus 2016 | 22:59 | Nga

Femrat beqare duhet të kenë parasysh këto gjëra në mënyrë që të krijojnë një lidhje dhe ajo të jetë e suksseshme.

Në qoftë se jeni të interesuara, vejeni në dukje. Ne s’lexojmë dot mendjen tuaj.

Meqë ra fjala, ne nuk e lexojmë dot mendjen tuaj.

Nëse nuk je e interesuar, mos bëj lojra.

Ji gjithmonë vetvetja. Mos u përpiq të bëhesh dikush që nuk je.

Kur t’ju ftojmë për një takim, ju lutem! Përgjigjuni! Edhe nëse përgjigjia është një jo, ska gjë! Vetëm mos e injoroni!

Mos harroni! Jemi njerëz, do bëjmë dhe gabime.

Mos na fajsoni ne për çdo gabim.

Kuptojeni që dhe ne kemi pasiguritë tona.

Jini të durueshëm me ne. Në qoftë se ne nuk ju kemi ftuar apo propozuar, kjo mund të jetë nga një arsye e mire.

Mos kërkoni me pahir të bini në sy. Besojeni ose jo, modestia është diçka që ne djemve na pëlqen shumë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme