Administrata e Gjykatave dhe Prokurorive nga 1 korriku në grevë të përgjithshme

Prishtinë | 12 Qer 2019 | 11:05 | Nga Ekonomia Online

Kryesia e Sindikatës së Pavarur të Judikaturës së Kosovës, ka njoftuar se do të aktivizojë  grevën e pezulluar të administratës së Gjykatave dhe Prokurorive të Republikës së Kosovës.

Kjo sindikatë njofton se greva do të fillojë më 1 korrik 2019 dhe do të vazhdojë deri në realizimin e kërkesave të parashtruar edhe në shkresën dërguar edhe ministrit Abelard Tahiri.

Të ngjashme