MekaHalalFood: Ne jemi brezi që mund të bëjmë paqe me natyrën

Prishtinë | 05 Qer 2021 | 18:01 | Nga Ekonomia Online

Meka Halal Food kanë mbjellë lule dhe pisha në qytezën e Dragashit në ditës botërore të mjedisit me moton, “Ta ruajmë ambientin”.

Njoftimi i plotë:

Ta ruajmë ambientin!Mbjellja e luleve dhe pishave në qytezën e Dragashit në ditës botërore të mjedisit.Ne nuk mund ta kthejmë kohën prapa. Por ne mund të rrisim pemë, të gjelbërojmë qytetet tona, të rigjallërojmë kopshtet tona, të ndryshojmë dietat tona dhe të pastrojmë lumenjtë dhe brigjet tona. Ne jemi brezi që mund të bëjmë paqe me natyrën.#MekaHalalFood

Të ngjashme