Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

Prishtinë | 09 Jan 2018 | 16:56 | Nga

KEDS ka njoftuar për vendet që gjatë ditëve në vijim do të përballen me reduktime të energjisë elektike.

Komunikata e plotë ku mund të informoheni për lokacionet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.01.2018 në NS 220/35/10(20) kV Podujevë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Podujeva-4  (Kodi: 14000004) prej orës 11:00 deri në ora 11:15 dhe prej orës 15:00 deri në ora 15:15.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit dhe pjesa afër Hotel Besianës.

Kurse NS 10/0.4 kV Besiana Kodi:(1400004022) do te mbetet pa energji elektrike prej orës 11:00 deri në ora 15:15,

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet në  NS 10/0.4 kV Besiana Kodi:(1400004022) pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Zahir Pajaziti pjesërisht, Hotel Besiana, magjistralja Podujevë-Merdarë.

Arsyeja e ndërprerjes:: ndërrimi i ormanit 0.4 kV në NS 10/0.4 [kV] Besiana, kodi:(1400004022).

2.

Më 11.01.2018 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi:16023003)  prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit dhe pjesa afër Hotel Besianës.

Kurse NS 10/0.4 kV Besiana Kodi:(1400004022) do te mbetet pa energji elektrike prej orës 11:00 deri në ora 15:15,

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet në NS 10/0.4 kV Besiana Kodi:(1400004022) pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Zahir Pajaziti pjesërisht, Hotel Besiana, magjistralja Podujevë-Merdarë.

Arsyeja e ndërprerjes:: ndërrimi i ormanit 0.4 kV në NS 10/0.4 [kV] Besiana, kodi:(1400004022).

2.

Më 11.01.2018 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi:16023003) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçka e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosjen e shtyllave 12m për riparimin dhe ndërrimin e shtyllave në LP e dëmtuar 10 kV.

· Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi:16023003) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosjen e shtyllave 12 m për riparimin dhe ndërrimin e shtyllave në LP e dëmtuar 10 kV.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.01.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime gjatë lidhjes së kthinave.

2.

Më 11.01.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime gjatë lidhjes së kthinave.

3.

Më 10.01.2018 në NS35/10(20)kV Batllava do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Orllani (Kodi: 14015002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gibovc, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata dhe Metergovci 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesve.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.01.2018 në TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shterpca 2 (Kodi: 40044002) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Qendra e Shtërpcës.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TS të ri.

2.

Më 11.01.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej orës 9:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje e TS-it të ri sipas PEE nr.13915.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10,11.01.2018 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe nga ora 14:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje e përçuesit dhe e kabllove.

2.

Më 11.01.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Isniqi, Lebushi, Strellc i Epërm dhe i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të kabllove të TM që vijnë poshtë linjave të atij ekzistues.

3.

Më 10.01.2018 në NS 35/10 kV Peja II do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i shtyllave të thyera në rrjetin e tensionit të lartë dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.01.2018 në NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Gjinoci (Kodi: 32000003) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhdë, Grejkoc dhe Gelaca; bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Projekti ,,Zgjerim i rrjetit 2017 ” Lot 10.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme/vend-352-484666/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme