Një tufë qensh futen në një lokal në Prishtinë, rrëzojnë karriget e krijojnë kaos

Prishtinë | 02 Pri 2024 | 12:30 | Nga Ekonomia Online

Një video e çuditshme është publikuar nga Vrojtuesit e Lagjes, faqe në Facebook ku qytetarët raportojnë për parregullsi apo probleme të ndryshme në Prishtinë.

Në këtë video që thuhet se është realizuar në Rrugën B, shihen disa qenë duke u futur në një lokal që ndodhet në këtë pjesë të Prishtinës.


“Kryetar Perparim Rama, mendoj qe situata është shqetësuese tash e një kohë dhe duhet të ndërmerren masa. Ku janë premtimet dhe strategjitë për strehimoret? Rruga B”, thuhet në përshkrimin e videos.

Të ngjashme