Osmani: Gëzuar Pashkët besimtarëve ortodoksë në Kosovë dhe në mbarë botën

Prishtinë | 05 Maj 2024 | 10:27 | Nga Ekonomia Online

Presidentja Vjosa Omani u ka uruar Pashkët të gjithë besimtarëve ortodoksë.

Me anë të një postimi në platformën X, ajo ka theksuar se kjo ditë sjellë paqe në familjet e të gjithëve.

“Gëzuar Pashkët besimtarëve ortodoksë në Kosovë dhe në mbarë botën!”

“Kjo ditë e ringjalljes dhe e ripërtëritjes të sjellë paqe dhe gëzim në të gjitha familjet tuaja!”, ka shkruar Osmani.

Të ngjashme