Për vizitën e kryeministrit Kurti dhe takimet e tij në Gjermani

Prishtinë | 05 Maj 2022 | 15:00 | Nga Jusuf Thaçi
  1. Për aq kohë sa kryeministri Kurti nuk nënshkruan me Serbinë marrëveshje të dëmshme për Kosovën, gjithë kritikat ndaj tij për takimet e fotografitë e tij me përfaqësuesin e Serbisë janë shterpe, pa përmbajtje, janë thjesht propagandë.
  2. Pavarësisht pikës së mësipërme, ata që në të kaluarën nuk kanë lënë të zezë pa thënë për udhëheqësit shtetërorë të Kosovës vetëm pse janë takuar e kanë bërë fotografi me udhëheqësit e Serbisë (jo për marrëveshjet e dëmshme), tash duhet ta përjetojnë në lëkurën e vet atë që ua kanë bërë të tjerëve. Çdo e mbjellë do të korret!
  3. Sapo të kthehet nga Gjermania, kryeministri Kurti duhet të raportojë para deputetëve në Kuvendin e Kosovës për gjithçka që ka ndodhur gjatë vizitës dhe takimeve në Gjermani, posaçërisht për diskutimet me palën serbe. Mungesa e transparencës në procesin e dialogut Kosovë-Serbi duhet të marrë fund njëherë e mirë!

Të ngjashme