Ismaili: Gratë janë goditur më shumë nga pandemia, rimëkëmbje ekonomike me fokus mbështetjen ndaj tyre

Prishtinë | 16 Jan 2021 | 13:22 | Nga Ekonomia Online

Sekretari i PDK-së, Uran Ismaili, ka mbajtur një takim me gratë e kryeqytetit.

Gjatë këtij takimi, ai ka thënë se gratë në Kosovë janë goditur më shumë sesa burrat nga pandemia. Për këtë arsye, ai ka thënë se ky realitet kërkon një rimëkëmbje të ekonomisë me fokus mbështetjen ndaj grave.

“Politika të qarta që nxisin mirëqenien ekonomike dhe zhvillimin profesional të tyre.”, ka thënë ai.

Lexoni statusin e tij të plotë:

Pandemia në Kosovë ka goditur më shumë gratë sesa burrat. Gratë kanë mbajtur barrën kryesore në shtëpi dhe, fatëkeqësisht, numri i atyre që kanë humbur punat ka qenë shumë më i lartë.

Në takim me gratë, u pajtuam se ky realitet kërkon një rimëkëmbje të ekonomisë me fokus mbështetjen ndaj grave. Politika të qarta që nxisin mirëqenien ekonomike dhe zhvillimin profesional të tyre. #Rimëkëmbje

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme