Komisioni për Stabilizim Asociim cakton raportuesit për Strasbourg

Prishtinë | 15 Nën 2016 | 10:04 | Nga

Komisioni Parlamentar për Stabilizim Asociim do të takohet të sot për të diskutuar përgatitjet për takimin e dytë të Komisionit Parlamentar për Stabilizim Asociim BE-Kosovë, i cili do të mbahet më 23-24 nëntor, në Strasbourg.

Në takim do të shqyrtohet  draft agjenda e atij  takimi, si dhe do të caktohen  raportuesit për temat që do të diskutohen Strasbourg.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme