Presidentja Osmani merr pjesë në Samitin e Kopenhagës për Demokraci

Prishtinë | 14 Maj 2024 | 08:06 | Nga Ekonomia Online

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, ka udhëtuar për në Mbretërinë e Danimarkës ku do të marrë pjesë në Samitin e Kopenhagës për Demokraci.

Në Samit, Presidentja Osmani do të ketë fjalim kryesor dhe diskutim mbi përpjekjet e Kosovës për mbrojtjen dhe forcimin e demokracisë, si dhe për rëndësinë e integrimit të vendit tonë dhe të vendeve tjera aspiruese në institucionet euroatlantike në dritë të zhvillimeve gjeopolitike.

Përgjatë vizitës në Mbretërinë e Danimarkës, Presidentja Osmani do të zhvillojë takime me liderë shtetëror.

Po ashtu, Presidentja Osmani do ta takojë edhe mërgatën shqiptare në këtë shtet.

Të ngjashme