Spitali i Gjilanit përfituesi i radhës i donacioneve nga Fondacioni Golden Eagle

Prishtinë | 01 Sht 2020 | 08:57 | Nga Ekonomia Online

Pas spitalit rajonal të Pejës dhe Gjakovës, Fondacioni Humanitar Golden Eagle vazhdoi me dhurimin e pajisjeve mbrojtëse për punëtorët shëndetësor në Spitalin Rajonal – Gjilan.

Përmes këtij donacioni, punëtorëve shëndetësor të spitalit rajonal të Gjilanit iu dhuruan pakot me pajisje mbrojtëse, pako përmbanë 820: maska mbrojtëse, maska plastike, rroba antibakteriale dezinfektues’ si dhe 600 njesi lengje frutash Relax 100%.

Fondacioni Golden Eagle permes kampanjes për tu dal në ndihmë punëtorëve shëndetësor në luftën kundër pandemis COVID-19, do ofroj donacione per te gjitha spitalet regjionale te Kosoves gjate diteve ne vijim.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme