1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Prishtinë | 10 Maj 2021 | 16:52 | Nga Ekonomia Online

Në gjithë Evropën është sfiduese që të keni gjithmonë pranë vetes informacionin për atë që ndodh në Kosovë e të gjitha trojet shqiptare. Por, ky problem është eliminuar nga platforma atraktive NimiTV, që ju ofron më shumë se 200 kanale në gjuhën shqipe. Për të pasur eksiperiencën unike ju nuk keni nevojë as për resiver e as satelit – mjafton të shkarkoni aplikacionin NimiTV për Smart TV dhe të keni çasje në platformën më të madhe televizive shqiptare. Kjo nuk është e tëra, pasi që abonimi në platformë ju mundëson të shfrytëzoni NimiTV në TRI PAISJE në të NJEJTËN KOHË çka e bën këtë platformë tejet të veçantë.

Ndërsa çmimi? Edhe më i mirë se që keni pritur – vetëm 49.90euro për 6 muaj dhe 99.90 euro për 12 muaj siguroni këtë platformë e cila ju mundëson të kyçeni me një abonim në tri paisje në gjithë Evropën në hiç më pak se 240 kanale shqip dhe 2000 kanale nga e githë bota. Sinjali është pa ndërprerje ndërsa kompania ju ofron shërbime 24/7. Kënaqësinë mund ta përjetoni në platformën NimiTV dhe për të marrë më shumë informata vizitoni web faqen NimiTV.com apo telefononi në numrat si më poshtë për shqiptarët anë e mbanë Evropës:

https://nimitv.com/porosit-pakon.html

Austri +43-720815633

Norvegji +47 219 54906

Zvicër +41 44 578 88 99

Gjermani +49-221-59988956

Angli +02 03 139 9024

Suedi +46 85 352 7812

 Australi +61 261 884 899

Franca +08 00 90 95 87

Finlandë +35 892 317 0541

Luksemburg +35-227-861-384

 Belgjikë +32 2 893 70 98

Itali +39-068-336-4687

Greqi +30-211-198-3848

Holanda +080-0023-2267.

Të ngjashme