Tri detaje të vogla që spikasin shikimin symace

Prishtinë | 10 Qer 2024 | 07:13 | Nga Ekonomia Online

Janë disa detaje të vogla që bëjnë modelen Lindsey Wixson të tërheqë vështrimet e të tjerëve me grimin e saj symaceje.

Aktualisht janë tri gjëra që spikatin:

1. Bishti i symaces është më i gjatë se ato që shihni ju zakonisht këto ditë.

2. Kurba e qerpikut fillon të devijojë nga linja e saj natyrore dhe valëvitet pak më shpejt se sa një symace e zakonshme, kështu që krijon iluzionin e dy linjave nga larg.

3. Ajo ka një vijë të bardhë në qepallën e poshtme, të cilën ne arrijmë ta dallojmë, por ajo që është interesante, është se ka një hije të artë pikërisht poshtë saj. Kjo është delikate, por i jep kontrastin të bardhës në mënyrë që të “kërcejë“.

Secilën nga këto tri detaje, ju mund ta zgjidhni për të provuar.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme