Zbulo nëse je në një martesë të palumtur

Prishtinë | 10 Shk 2023 | 23:22 | Nga Ekonomia Online

Rrallë ndodh që muaji i mjaltit të zgjasë përgjithmonë.  Shumica e martesave, humbasin gjatë rrugës komunikimin.

Qëllimi i njëri prej partnerëve nuk ecën më në harmoni me atë të partnerit tjetër dhe nga kjo nisin problemet e tjera, që në një moment a një tjetër të bëjnë të mendohesh për vazhdimësinë e martesës.

Fatmirësisht, dilema e një vendimi të tillë mund të zgjidhet. Ka shenja që ju ndihmojnë ta kuptoni nëse duhet t’i jepni fund apo të përpiqeni ende për ta shpëtuar atë.

 1. Jeta juaj seksuale ka ndryshuar. S’bëni më seks si dikur.
 2. E gjeni veten duke fantazuar shpesh për divorcin.
 3. Ju duken të parëndësishme shqetësimet e partnerit/es
 4. Ndiheni vetëm gjithë kohës!
 5. Nuk kënaqeni më me njeri tjetrin.
 6. Ata nuk janë më njeriu juaj më i besuar
 7. Ndiheni i/e neglizhuar
 8. Njëri prej jush ka tradhtuar
 9. Mbani sekrete
 10. Nuk ziheni më…
 11. E ndjeni të pamundur të përfshiheni në gjërat e tij/saj
 12. Nuk shihni se ka një problem edhe kur vërtet KA
 13. Jeni gjithnjë e më të interesuar për njerëz të tjerë
 14. Agjendat tuaja janë gjithmonë të ndryshme
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme