Tahiri premton ndërtimin e 2 çerdheve në qytet e 5 në fshatra të Vushtrrisë

Prishtinë | 13 Tet 2021 | 17:40 | Nga Ekonomia Online

Kryetari aktual dhe kandidati për kryetar të komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri ka përuruar çerdhja e re afër Shkollës “Ali Kelmendi”.

Tahiri theksoi se do të vazhdojnë ndërtimin edhe 2 çerdheve në qytet e 5 në fshatra të Vushtrrisë në mandatin e ri.

Postimi i plotë:

2 çerdhe për fëmijë në këtë mandat, 20 vite pas lufte nuk u ndërtua asnjë qerdhe në Vushtrri. Jam tepër krenar që është kompletuar çerdhja e re afër Shkollës “Ali Kelmendi”. Tashmë kemi hapsirë komode për e vogla.

Do të vazhdojmë të ndërtojmë edhe 2 çerdhe në qytet e 5 në fshatra të Vushtrrisë në mandatin e ri.

#urime #vushtrri #kindergarten

Të ngjashme