Askush nuk flet as nuk merret me zhvillim ekonomik dhe punësim

Prishtinë | 26 Mar 2023 | 10:02 | Nga Avdullah Hoti
  • Në janar u rrit tatimi në pronë për 100%.
  • Nga prilli rritet energjia me 15%.
  • Çmimet e konsumit mbesin të larta.
  • Investimet kanë rënë në nivelin më të ulët për shumë vite.
  • Rritja ekonomike ka rënë nga 10% në 3% që nuk mjafton për të mbuluar as amortizimin.
  • Kursimet prej 2.5 miliardë euro në Trustin Pensional janë në mëshirë të tregut pasi Trusti nuk ka Bord.
  • Banka Qendrore nga java tjetër mbetet pa Guvernator.
  • Investimet kapitale të shtetit janë të papërfillshme pasi asnjë ministri nuk po punon gjë.

Askush nuk flet as nuk merret me zhvillim ekonomik dhe punësim. Nuk e sheh një ngjarje të vetme ku promovohet një fabrikë e re apo një projekt i ri.

Si u katandisëm kështu?!

Të ngjashme