Bojkotimi i konferencës së Qeverisë, kërkesë për të respektuar dinjitetin dhe profesionin e vështirë të gazetarëve

Prishtinë | 25 Jan 2023 | 13:27 | Nga Flutura Kusari

I përgëzoj të gjithë gazetarët, fotoreporterët dhe kameramanët që sot, brenda disa sekondave, kanë vendosur ta bojktojnë konferencën e qeverisë në zyrën e Kryeministrit.

Ju lumtë! Ju lumtë! Ju lumtë!

Protesta e juaj përmes bojkotimit është kërkesë për t’iu respektuar dinjitetin e juaj dhe profesionin që e keni jashtëzakonisht të vështirë. Kjo është më e pakta që mund të bëjë qeveria për ju.

Për ata që nuk e dinë, gazetarët që disa herë detyrohen të presin shumë gjatë pas mbledhjes së qeverisë derisa ministrat e kryministri t’i kryejnë muhabetet e tyre.

Disa prej gazetarëve më të cilët bidesova treguan që rregullisht ka vonesa dhe se edhe në ta kaluarën kanë dashur t’i bojkotojnë konferencat por pas kërkimfaljes janë kthyer.

Të ngjashme