Drejtori i ATK-së Murtezaj ka pritur në takim Drejtorin e Shoqatës së Sigurimeve Mazdrekun

Prishtinë | 09 Tet 2019 | 09:48 | Nga Ekonomia Online

Drejtori i përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj ka pritur në takim Drejtorin Ekzekutiv të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazdekun.

Në këtë takim u diskutua për implementimin e ligjit për kompanitë e sigurimeve, i cili filloi të zbatohet nga data 5 gusht e këtij viti.

Takimi mes drejtorit të ATK-së dhe drejtorit të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës

Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj ka pritur në takim Drejtori Ekzekutiv të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës Sami Mazreku.

Qëllimi i këtij takimi ishte implementimi i Ligjit për Tatimin e Korporatave, i cili ka hyrë në fuqi në muajin Gusht të këtij viti. Në takim z. Mazreku u njoftua nga drejtori i ATK-së, se sipas këtij ligji kompanitë e sigurimit, nga data 5 gusht 2019 e tutje do të deklarojnë dhe paguajnë tatim si çdo person tjetër juridik.

Tatimpaguesit e këtij sektori mund të informohen më shumë përmes këtij linku: http://ëëë.atk-ks.org/njoftim-per-tatimpagues-deklarimi-i-…/

Të ngjashme