Gara rajonale për dëgjueshmëri: Polici kosovar me qenin e tij zënë vendin e parë

Prishtinë | 08 Qer 2024 | 10:20 | Nga Ekonomia Online

Ekipi i K9 i Policisë së Kosovës ka marrë pjesë në garën ‘Demonstrimi Rajonal i Njësive Policore të Qeneve (K9)’ në zbulimin e narkotikëve dhe armeve të vogla, ku ka zënë vendin e parë.

Zyrtari policor i Policisë së Kosovës së bashku me qenin e tij kanë mundur vendet e rajonit.

Ekipi i K9 i Policisë së Kosovës si shpërblim për vendin e parë kanë marrë një trofe simbolik.

“Në këtë garë kanë marrë pjesë edhe zyrtarë policorë nga Policia e Kosovës- Njësia K9. Në pjesën e garës për dëgjueshmëri, zyrtari policor i PK-së së bashku me qenin e tij, kanë zënë vendin e parë dhe kanë pranuar një trofe simbolik. Në këtë garë kanë marrë pjesë vendet e rajonit: Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Bosnja e Hercegovina”, ka njoftuar Policia e Kosovës.

Të ngjashme