Komuna e Gjilanit merr nën pronësi “Kosovatrans”

Prishtinë | 08 Qer 2021 | 13:56 | Nga Ekonomia Online

Komuna e Gjilanit edhe zyrtarisht ka marrë nën pronësi të gjitha të drejtat e NSH Kosovatrans – Stacioni i Autobusëve.

Kështu ka njoftuar, Valon Tolaj.

“Zyrtarisht dhe pas nje periudhe te gjate kohore e sfidave ligjore, pronesia dhe te gjitha te drejtat dhe detyrimet e NSH Kosovatrans – Stacionit te Autobuseve ne Gjilan, i kalojne Komunes se Gjilanit dhe ndermarrjes se saj publike.


Falenderim per bashkepunimin, kryetarit Lutfi Haziri”, thuhet në shkrimin e tij.

Të ngjashme