Nesër ndërprerje rryme në disa lokalitete

Prishtinë | 25 Tet 2016 | 17:38 | Nga

Përmes një kumtese KEDS njofton se nesër do të ketë ndërprerje në disa rajone të vendit. Sipas kumtesës, rrymë nuk do të ketë:

Më 26.10.2016 në NS 35/10kV Badovci do të shkyçet:
• Dalja 10kV Hajvalia (Kodi:10014002) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Hajvalia.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
2.
Më 26.10.2016 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:
• Dalja 10kV J22 Kodra e trimave 4 (Kodi:13000012) prej orës 08:00-12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Kodra e Trimave 1/1; Kodra e Trimave 1/2; Kodra e Trimave 3; Kodra e Trimave 4.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
3.
Më 26.10.2016, ne NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi:14000009) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llapashticë, Sekiraqë, Gllamnik, Konushevc, Buricë dhe Penuhë.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.
4.
Më 26.10.2016, në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Livadicë (Kodi:14000011) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Shtedime, Mirovci, Livadica, Dumnica te Kodra e Miftarit, Dogana, Haxhi Sadria, Diana Shpk.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
5.
Më 26.10.2016, në NS 35/10(20) kV Batllava do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Orllani (Kodi:14015002) prej orës 12:00 deri ne ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2, Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
6.
Më 26.10.2016, në NS 35/10kV Fushë Kosovë do të shkyçet:
• Dalja 10kV Bardhi i Madh (Kodi:15018018) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa mbrapa Hekurudhës, Kuzmini, Bardh i Madh(Bellaqevci).
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
7.
Më 26.10.2016 nš NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Shkabaj (15019002) prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti i Obiliqit (një pjesë ), Subotiqi, Mazgiti ( një pjesë ) dhe Shkabaj.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
8.
Më 26.10.2016 në NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Pokleki i ri (Kodi:16021007) prej orës 08:00deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Pokleki i Ri, Korotica e Ulët, trafoja e vjetër, Korotica e Ulët te Aeroporti, Korotica e Ulët, Hamit Idrizi private, Korotica e Ulët te trafoja e re, Zabeli Ulët te trafoja e vjetër, Komoran -udhëkryqi i madh, Banesat Poklek i Ri (Drenas i Ri), Zabel i Ulët-bashkeinvestim, “Hib Petrol” Zabel i Epërm, “Nobel”Hotel me sallon dasmash, Bardhec Avdullahu, Mehdi Ferat Gjoka-“Fer Petrol”, Poklek-ZPRR, Korotica e Naltë te xhamia.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
9.
Më 26.10.2016, ne NS 35/10 kV Drenas do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Gllobari (Kodi:16021008) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
10.
Më 26.10.2016 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi:16023003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: LLapushniku, Orllati(Bytyqet), Vuqaku, Negrovci, Divlaka, Xhurgjica, Morina e Ulët.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
11.
Më 26.10.2016 në NS 110/35/10kV Palaj do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc,Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët, konsumatorët e fshatit Sibovc.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
12.
Më 26.10.2016 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV J41 Matiqani (19000041) prej orës 12:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mati 1, 2, 3 dhe 4, Zllatari, TS Rezervoari 4.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10 kV.
Prizren
1.
Më 26.10.2016 në NS 35/10kV Zhuri do të shkyçet:
• Dalja 10kV Zhuri (Kodi:30035003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vërmicë, Shkozë, Planejë, Milaj, Gorozhup, Dobrushtë, Dogana në Vërmicë, afariste: Gurëthyesi “Vëllezërit e Bashkuar”, Gurëthyesi “EthemTrade”, Gurthyesi “RenelualTahiri”, Restorant “Vërmica”, Restorant “Gurra”, Restorant “Universi”.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
2.
Më 26.10.2016 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Velezha (Kodi:31000030) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Shpenadia, Caparc, Novakë, Velezhë, Sërbicë e Epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lengjeve Novak.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
3.
Me datën 26.10.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:
Dalja 10kV Mamusha (Kodi:32000006) prej orës 08:00 deri ne ora 12:00
Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do te mbesin fshatrat; Leshani, Tërrnje, Neprebisht, Mamushë, Zojz, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazreku.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
4.
Më 26.10.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Peqani (Kodi:32000007) prej orës 16:00 deri në orën 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterc, Breshancë, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës (Bes co etj).
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
5.
Më 26.10.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Budakova (32000008) prej ores 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqina I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova.
Arsyeja e shkyçjes: pastrimi i trasesë.
Ferizaj
1.
Më 26.10.2016 në NS 110/35/10kV Bibaj do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (40000002) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Sojeva, Merosala, Dardania, Zllatari.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
2.
Më 26.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji II do të shkyçet:
• Lp 10 kV Ujevara(40041011)prej orës 08:00 deri në ora 12:00
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimës, Ujëvara, Frigoriferi, Barakat.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
3.
Më 26.10.2016 në TS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003) nga ora 16:00 deri në ora 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Neredimja, Balaj, Jezerci, Manastirci, bizneset afariste.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
4.
Më 26.10.2015 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Fshatrat-Voskopoja (Kodi:40043001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Bob (një pjesë),Trupajë, Kovaçec, Nikaj, Malzezaj, Provoli, Dubrava, Vataj e Epërme.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.
5.
Më 27.10.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjani do te shkyçet:
• LP 10 kV Banulla (Kodi:41000012) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.
Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Gllogovci dhe Banulla.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme