Shënohet Dita Kundër Tërbimit, ftohen pronarët t’i vaksinojnë kafshët e tyre falas

Prishtinë | 28 Sht 2022 | 11:36 | Nga Ekonomia Online

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë bashkë me Odën e Veterinarëve ka shënuar Ditën Kundër Tërbimit.

Në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë po shpërndahen fletushka për informim rreth kësaj sëmundjeje infektive më vdekjeprurëse në botë.

Gjithashtu, në këtë ditë, pronarët mund t’i vaksinojnë falas kafshët e tyre në klinikat e veterinarisë në krejt qytetet e vendit.

Të ngjashme