ShSKUK tregon se rrëzimi i fëmijës nuk ndodhi në Klinikën e Pediatrisë

Prishtinë | 19 Kor 2021 | 14:07 | Nga Ekonomia Online

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, ka dhënë detaje rreth rrëzimit të një fëmije që ndodhi sot në QKUK.

ShSKUK, ka sqaruar se rasti nuk ka ndodhur në Klinikën e Pediatrisë.

Njoftimi i plotë:

Në lidhje me shkrimet që po qarkullojnë në medie se është rrëzuar një fëmijë në Klinikën e Pediatrisë, Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës sqaron se rasti nuk ka ndodhur në Klinikën e Pediatrisë.

Një prind vizitor, derisa po vizitonte një të afërm në objektin e klinikave kirurgjike, kishte me vete një fëmijë të moshës rreth 4 vjeçare, i cili ka rrëshqitur në shkallë.

Ekipet mjekësore kanë reaguar menjëherë, duke i ofruar tretmanin e nevojshëm mjekësor fëmijës, i cili pastaj është dërguar për ekzaminime shtesë në Klinikën Emergjente, ku edhe po merr trajtimin e mëtejmë mjekësor.

Të ngjashme