Totaj uron Kurban Bajramin

Prishtinë | 19 Kor 2021 | 12:35 | Nga Ekonomia Online

Kryetari i PDK-së në Prizren, Shaqir Totaj ka uruar Kurban Bajramin.

Në një komunikat për medie, Totaj tha se festa e Kurban Bajramit, përçon kultivimin e gjithëhershëm të dy dimensioneve, atë hyjnor dhe human .

Njoftimi i plotë:

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Dega e PDK-së në Prizren dhe Kryetari  i saj z. Shaqir Totaj,  uron të gjithë besimtarët e besimit Islam,  me urimet më të përzemërta, ku ditët që do të vijnë, të na gjejnë të bashkuar rreth sfidave, por edhe për sukseset tona të përbashkëta.

Festa e Kurban Bajramit, përçon kultivimin e gjithëhershëm të dy dimensioneve, atë hyjnor dhe human.

Përkushtimet tona të përbashkëta shoqërore, do jenë të vazhdueshme  në krijimin e kushteve më të mira për jetë dhe mirëqenie, për të gjithë qytetarët e komunës sonë.

Festa e Kurban Bajramit është: simbol i paqes, i gëzimit, i harmonisë, i qetësisë shpirtërore, moment i lartësimit të Krijuesit tonë dhe koha e përkushtimit të gjithëmbarshëm, për afrim mes njerëzve.

Urime Kurban Bajramin!

Shaqir Totaj-Kryetar i PDK-së Dega në Prizren

Të ngjashme