Ndryshimet që ndodhin brenda trupit kur hani shumë

Prishtinë | 03 Qer 2023 | 23:23 | Nga Ekonomia Online

Secilit ju ndodh që ndonjëherë ta teproni me ushqim.

Por ky veprim mund të ju shkaktoj më pas edhe shumë probleme, transmeton Klan Kosova.

Kur hani shumë:

7 Drastic Changes That Happen Inside Your Body When You Eat Too Much

Stomaku juaj trazohet

7 Drastic Changes That Happen Inside Your Body When You Eat Too Much

Rritet temperatura e trupit tuaj

Image result for ju krijohen gazra

Formohen shumë gazra brenda stomakut

7 Drastic Changes That Happen Inside Your Body When You Eat Too Much

Ndjejeni të shqetësuar…

7 Drastic Changes That Happen Inside Your Body When You Eat Too Much

dhe trullosur

7 Drastic Changes That Happen Inside Your Body When You Eat Too Much

Nervozoheni, irritoheni dhe nuk mund të përqendroheni

7 Drastic Changes That Happen Inside Your Body When You Eat Too Much

Madje papritur keni një bark të madh sikurse kur pini birra

Të ngjashme