Oferta e fundit e Sharr Travel / Amelia Resort hoteli më i ri në Durrës zbret çmimin për 65 euro

Prishtinë | 22 Gus 2023 | 16:01 | Nga Ekonomia Online

Hoteli më i ri “Amelia Mare 5* në Durrës në bashkëpunim me kompaninë liderë të turizmit “Sharr Travel” ka zbritur çmimin në 65 euro në shërbimin all inclusive.

Oferta vlen për të gjithë të interesuarit nga data 1 shtator.

“Amelia Mare 5* dhe “Sharr Travel” kanë menduar edhe për një mundësi pagese.

Pushimet mund t’i rezervoni duhet paguar me starcard të bankës TEB deri në 6 këste pa kamatë.

Të ngjashme