Miti për Albin Kurtin ka rënë

Prishtinë | 02 Gus 2022 | 13:48 | Nga Valon Syla

A po bjen në brazë Amerika me Albin Kurtin, më në fund, apo vet Kurti paska vendos me u bo servil qysh thojke për të tjerët aleatë amerikan nga Kosova.

Te kqyrim, çka po jep tash Kurti… sa servil do të jetë dhe kush do ta mbështes në këtë rrugë.

A do ta jep Zajednicën? Apo krejt ato që i ka refuzu me lotsjellës dhe dhunë e që i ka pështy deri tash, do t’i lëpijë.

A do ta mbështesin gjysma tjetër e Kosovës që u linçuan, u sulmuan, u shpallën tradhtarë e tjerë, që u goditën rrugëve duke ecur me gra e me familje të tyre nga militantë të indoktrinuar me urrejtje ndaj të gjithve që sot Kurti po mundohet ti kopjoj.

Besoj se ndryshimi i tij është i vonshëm dhe nuk i kryen punë më, aq sa ndryshimi me vonesë nuk do tja shpaguaj kurrë Kosovës 8 vjet kohe të humbura… dhe te kqyrim, prej shtatorit.

Llugë në Veri
Llugë me Energjetike
Llugë me krizë finaciare
Llugë me sindikata
Llugë brenda partisë
Llugë me ata që do ti dëshproj
Llugë me ata që i ka sulmuar me dhunë e lincuar për gjërat që tash po i bën vetë.

Dhe krejt kjo, Kurti mendon se do ta bëjë duke u fshehur pas amerikanëve deklarativisht. Hajt se e shohim prej shtatori.

Tash po e shohin krejt që je rrenc. Që je palaqo dhe i paaftë. Miti për Albin Kurtin ra.

E bëri Amerika, por ata nuk do ta mbrojnë pushtetin që e ke kriju me rrena, mashtrime dhe poshtërsi, qysh nuk mundën tua mbrojnë as atyre para teje. Thjesht mos të paqa borxh çka të pret, dhe me çfarë mllefi e dëshprimi do të trajtohesh e rezistohesh.

Të ngjashme