Përfundon numërimi i votave me kusht për 7 komuna, ky është rezultati

Prishtinë | 18 Nën 2021 | 19:10 | Nga Ekonomia Online

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar numërimi i 9,313 votave me kusht dhe votave të personave me nevoja të veçanta, të cilat u takojnë raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave, që u mbajt më 14 nëntor.

Deri më tani janë numëruar votat me kusht në Istog, Klinë, Junik, Kllokot, Gjilan, Fushë Kosovë dhe Shtime.

Në Istog Bekë Berisha i AAK-së ka marrë 148 vota kurse Ilir Ferati i LDK-së ka marrë 148.

Në Klinë Zenun Elezaj i AAK-së ka marrë 89 vota kurse Esat Raci i PDK-së ka marrë 74.

Në Junik, Agron Kuçi i AAK-së ka marrë 22 vota kurse Ruzhdi Shehu i LDK-së ka marrë 23.

Në Kllokot, Vladan Bogdanoviq ka marrë 8 vota kurse Strahinja Spasiq ka marrë 7 vota.

Në Gjilan Alban Hyseni ka marr 278 vota kurse Lutfi Haziri 285.

Në Fushë Kosovë, Enver Bajçinca i LVV-së ka marrë 92 vota kurse Burim Berisha i LDK-së ka marrë 151.

Të ngjashme