AKP nxjerr në shitje 27 asete të ndërmarrjeve

Prishtinë | 04 Nën 2016 | 16:06 | Nga

Agjencia Kosovare e Privatizimit sot zyrtarisht ka shpallur shitjen e aseteve të ndërmarrjeve shoqërore përmes likuidimit.

Lista e tenderëve për privatizim me shitje të aseteve nr. 27 përmban 54 njësi. Të gjitha këto njësi/asete do të privatizohen përmes metodës së shitjes përmes likuidimit.

Pas mbledhjes së Bordit të Drejtorëve, të mbajtur në muajin tetor 2016, AKP ka njoftuar menaxhmentin e NSH-ve dhe Komunat përkatëse se këto ndërmarrje shoqërore, si dhe asetet e NSH-ve do të privatizohen dhe ka shpallur njoftimin për tender në faqen e saj të internetit

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme