Çitaku për Qeverinë Kurti: S’kanë ide konkrete si ndihmohet qytetari

Prishtinë | 23 Maj 2023 | 11:06 | Nga Ekonomia Online

Nënkryetarja e PDK-së, Vlora Çitaku, ka akuzuar Qeverinë Kurti për performancë të dobët.

Sipas saj, Qeveria ka mungesë ambicjeje dhe guximi për të marrë vendime.

“Pa asnjë ide konkrete se si të ndihmohet qytetari i Kosovës, si të ndihmohet sektori privat, si të luftohen barrierat në mënyrë që secili të ketë më shumë mundësi për ta realizuar potencialin e vet”, ka thënë Çitaku.

Postimi i plotë i Çitakut:

Kjo klasë qeverisëse më së shumti definohet nga mungesa e ambicies dhe guximit për të marrë vendime.

Sillen si administratorë të dobët të taksave tona.

Pa asnjë ide konkrete se si të ndihmohet qytetari i Kosovës, si të ndihmohet sektori privat, si të luftohen barrierat në mënyrë që secili të ketë më shumë mundësi për ta realizuar potencialin e vet.

Pa investime kapitale.

Pa vizion.

Të ngjashme