Fotografi amerikan, Ron Haviv që dokumentoi krimet e Serbisë në Ballkan viziton Kosovën

Prishtinë | 06 Gus 2021 | 14:31 | Nga Ekonomia Online

Fotografi amerikan, Ron Haviv i cili ka dokumentuar krimet e Serbisë në Ballkan ndodhet për një vizitë në Kosovë.

Ai do të jetë i pranishëm në DokuFest, më 6 dhe 7 gusht, ndërsa festivali DokuFest mbahet në Prizren nga data 6 deri më 14 gusht.

Ron Haviv është një fotoreporter amerikan që mbulon konfliktet dhe luftërat.

Ai është autor i disa botimeve fotografike.

Të ngjashme