Gjashtë raste të dhunës në familje brenda pak ditësh në Ferizaj

Prishtinë | 25 Mar 2024 | 10:09 | Nga Ekonomia Online

Gjashtë raste të dhunës në familje janë raportuar nga data 18 deri më 24 mars në drejtorinë rajonale të policisë në Ferizaj.

Sipas njoftimit nga policia, katër raste janë raportuar në Ferizaj, një në Shtime dhe një rast në Han të Elezit.

Ndërsa me vendim nga Prokuroria Themelore në Ferizaj, një person pasi është intërvistuar nga policët hetues të dhunës në familje është ndaluar në mbajtje, ndërsa pesë persona tjerë janë liruar në procedurë të rregullt hetimore.

“Policia Rajonale e Ferizajt rastet e dhunës në familje i ka trajtuar në mënyrë profesionale nga policë primarë të stacioneve dhe hetues rajonal të Njësisë së Dhunës në Familje”, thuhet në njoftim.

Të ngjashme