Kastrati i PDK-së i drejtohet deputetit të LVV-së: Mos ulërit!

Prishtinë | 25 Maj 2023 | 13:29 | Nga Ekonomia Online

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ardian Kastrati, i është drejtuar njërit prej deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, duke i thënë “mos ulërit”.

Kjo ka ndodhur në kohën kur Kastrati ka qenë duke folur në debatin që Kuvendi po e zhvillon lidhur me rezolutën e partisë së tij me të cilën kërkohet shkarkimi i ministres së Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë, Rozeta Hajdari, por nuk është parë se cilit deputet i është drejtuar.

Ndër të tjera Kastrati ka thënë se deputetët e pushtetit po e bëjë të pamundur për të arsyetuar, siç ka thënë, hajnitë që janë bërë në Ministrinë që udhëhiqet nga Hajdari.

Të ngjashme