Kryetari i Vushtrrisë tregon pse nuk i shkoi në takim Kurtit

Prishtinë | 21 Shk 2024 | 18:58 | Nga Ekonomia Online

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, të mërkurën ka mbajtur një takim me kryetarët e komunave, ku nga 38 prej tyre kanë marrë pjesë vetëm 15 kryetarë të komunave.

Njëri prej tyre që nuk mori pjesë në këtë takim ishte edhe kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi.

Mirëpo, për emisionin FIVE ai ka thënë se për arsye shëndetësore nuk ka mundur të marrë pjesë në takim, por ka dërguar një përfaqësues.

“Unë e kam dërguar përfaqësuesin, dhe kam treguar që kam pasur një intervenim kirurgjik dhe jam në pushim mjekësor në shtëpi, kjo ka qenë arsyeja pasi përndryshe do të isha edhe unë në takim me kryeministrin pro e kam delegu drejtorin e Arsimit të Komunës së Vushtrrisë dhe ai mi ka sjellë të gjitha informatat”, ka deklaruar ai.

Të ngjashme