Kurti tregon çka bëri për komunat në vitin 2022

Prishtinë | 25 Jan 2023 | 09:25 | Nga Ekonomia Online

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka shkruar në Facebook për mbështetjen që Qeveria e tij thotë t’i ketë berë komunave.

Reagimi i Kurtit vjen gjatë kohës sa Ministria e Financave dhe komunave po ia drejtojnë gishtin njëra tjetrës për ndryshimin e normave të tatimit në pronë.

Kurti nuk e ka përmendur këtë, por ka shkruar për “Qeveria përkomuna dhe zhvillim rajonal gjatë vitit 2022”.

“Ndamë 1.5 milionë euro për “Programin Komunal për zhvillim të infrastrukturës socio-ekonomike dhe bashkëpunim ndërkomunal”, ishte një nga pikat që i përmendi Kurti.

Të ngjashme