Mblidhen dy komisione të Kuvendit

Prishtinë | 07 Qer 2024 | 07:34 | Nga Ekonomia Online

Sot në Kuvendin e Kosovës do të mblidhen dy komisione.

Ai për Integrime Evropiane, që do të shqyrtojë projektligjin për noterinë, atë për Këshillin Prokurorial, për rrugët dhe për Këshillin e Sigurisë dhe atë për zyrtarët publik.

Si dhe Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim, që shqyrton projektligjin për noterinë dhe për Këshillin Prokurorial.

Të ngjashme