Mblidhen sot tre komisione të Kuvendit

Prishtinë | 21 Qer 2024 | 07:47 | Nga Ekonomia Online

Dy komisione të Kuvendit do të mblidhen sot për të mbajtur mbledhjet e radhës.

Komisioni Hetimor Parlamentar mblidhet për procesin e subvencionimit të blerjes së teksteve shkollore dhe mjeteve mësimore për nxënësit e nivelit të Arsimit fillor dhe Arsimit të Mesëm të Ulët për vitin shkollor 2023/2024. Në rend dite është përzgjedhja e ekspertëve.

Ndërkaq komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal shqyrton Projektligjin për Komisionin e Pavarur për Media si dhe ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Zyrtarët Publikë.

Gjatë ditës do të konstituohet Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një anëtar të Bordit të RTK-së.

Të ngjashme