Me propozimin e 44 deputetëve, Kuvendi i trajton vetëm dy prej marrëveshjeve ndërkombëtare

Prishtinë | 16 Maj 2024 | 12:04 | Nga Ekonomia Online

Me propozimin e 44 deputetëve, Kuvendi i Kosovës, ka trajtuar “me prioritet”, dy marrëveshje ndërkombëtare, raporton Ekonomia Online.

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, tha se “Në këtë seancë do të trajnohen vetëm dy prej marrëveshjeve siç u morën vesh Grupet Parlamentare jo të tjerat”.

E shefja e GP të VV-së Mimoza Kusari-Lila tha se marrëveshja e para ka të bëjë marrëveshje kornize ushtarake ndërmjet Kosovës dhe Turqisë dhe e dyta ka të bëjë me një marrëveshje ne mes Kosovës dhe Bankës Evropiane për trajtimi e ujërave të zeza në Ferizaj.

Të ngjashme