Hoti shkon në Skenderaj, pret që Qeveria të ndajë sa më parë një fond emergjent

Prishtinë | 22 Jan 2023 | 14:10 | Nga Ekonomia Online

Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka vizituar familje e biznese në Skenderaj që janë dëmtuar nga vërshimet e fundit. 

Hoti në një postim në rrjetin social “Facebook”, ka shkruar se duhet ndihmë urgjente për këto familje për të riparuar dëmet në shtëpitë e tyre.

“Pres që niveli qendror të ndajë sa më parë një fond emergjent, ku secilës familje i ndihmohet me një shumë fikse për blerjen e pajisjeve elementare shtëpiake dhe për meremetimet e nevojshme, në mënyrë që të kthehen sa më parë në shtëpitë e tyre. Ndihma duhet urgjent”, ka shkruar Hoti.

Të ngjashme