Në ShSKUK po trajtohen 141 pacientë nga COVID-19

Prishtinë | 16 Shk 2022 | 08:44 | Nga Ekonomia Online

141 pacientë po trajtohen nga COVID-19, në kuadër të klinikave klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme. 133 janë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, 8 negativ.

Në njoftim bëhet e ditur se 102 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse në Mjekim Intensiv, 12 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 51 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 12 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 3 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 7 pacientë

Spitali i Prizrenit, 12 pacientë

Spitali i Gjilanit, 10 pacientë

Spitali i Pejës, 9 pacientë

Spitali i Gjakovës, 12 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 17 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme