Nuk ka kuorum për Projektligjin për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor

Prishtinë | 23 Maj 2024 | 14:03 | Nga Ekonomia Online

Kuvendi i Kosovës nuk arriti të miratoj Projektligjit për shëndetin riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor.

Kjo për faktin se nuk u arrit kuorum në amendamentet e dhëna nga deputeti, Visar Korenica.

Nuk pati kuorum për arsye të mospranisë së mjaftueshme të deputetëve.

Të ngjashme