Osmani në Ditën e Presidentit: Ditë e vendosur nga Presidenti Historik Ibrahim Rugova

Prishtinë | 24 Maj 2024 | 10:12 | Nga Ekonomia Online

Presidentja e vendit Vjosa Osmani ka kujtuar Ditën e Presidentit. Osmani ka thënë se Dita e Presidentit, e vendosur si e tillë nga Presidenti Historik Ibrahim Rugova është ditë e simbolikës shtetërore në Republikën tonë, që na kujton vizionin shtetformues të Presidentit Rugova dhe miqësitë e përhershme qe ai i ndërtoi.

“Sot është 24 Maji – Dita e Presidentit, e vendosur si e tillë nga Presidenti Historik Ibrahim Rugova, ditë e simbolikës shtetërore në Republikën tonë, që na kujton vizionin shtetformues të Presidentit Rugova dhe miqësitë e përhershme qe ai i ndërtoi. Le të jetë ky vizion i yni i vazhdueshëm, pavarësisht sfidave që na dalin përgjatë kësaj rruge”, ka shkruar Osmani.

Të ngjashme