Për herë të parë, Specialja respekton ditën e Pavarësisë së Kosovës

Prishtinë | 04 Dhj 2023 | 10:57 | Nga Ekonomia Online

Në nisje të seancës gjyqësore të hënën, kryetari i Trupit Gjykues në çështjen “Thaçi dhe të tjerët”, Charles Smith, ka njoftuar se të hënën e 19 shkurtit 2024 nuk do të mbahet seanca e cila është planifikuar dhe vënë tashmë në kalendarin zyrtar të seancave, për shkak të festës së Pavarësisë së Kosovës, e cila i bie të shtunën, e festohet zyrtarisht me pushim në institucionet shtetërore të hënën.

Kjo po ndodhë për herë të parë në Speciale, ngaqë në gjithë rastet e mëparshme, madje edhe më 17 shkurt janë mbajtur seanca gjyqësore çka pati ngjallur kritika të shumta ndaj Dhomave të Specializuara të Kosovës.

Të ngjashme