Pacolli: Për 17 Shkurt u turpëruan për të bëmat e tyre

Prishtinë | 18 Shk 2017 | 14:16 | Nga

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pasolli i ka thënë të rinjve të këtij subjekti se Kosovës i duhen hapa të shtet-ndërtimit, kurse të rinjtë nuk duhet të jenë pjesë e manipulimit të politikës së gabuar, të njerëzve që mendojnë se janë të pazëvendësueshëm.

Pacolli tha se e di fare mirë se sa vështirë është të jetosh në Kosovë dhe iu jam mirënjohës për kontributin që po jepni për AKR-në.

“Ky tubim rrjedh nga dita e pavarësisë dhe pamë që festa ishte shume e zbehtë, Kosova ishte e zbehtë. Por, unë pata një përshtypje që ditën e 17 Shkurtit, nuk e di që përfaqësuesit deshtën me lidhë vikendin një ditë më tepër apo u turpëruan për të bëmat e tyre që nuk guxuan të flasin para qytetarëve të vet”, tha ai.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme