Vetëvendosje: Regjistrimi i deputetëve nuk parashihet me Kushtetutë

Prishtinë | 28 Kor 2017 | 15:13 | Nga

Shkodran Hoti nga Lëvizja Vetëvendosje ka konfirmuar se Albin Kurti dhe tre deputetë të tjerë të VV-së nuk janë regjistruar ende.

Hoti ka theksuar se si proces ai nuk është i paraparë me Kushtetutën e Kosovës, ndaj duke qenë krejt administrativ dhe i paafat. “Ai mund të përmbushet kur deputetët e vlerësojnë se kanë mundësi, por pa paraqitur ndonjë pengesë për ta”, ka shkruar Hoti në faqen e tij në Facebook.

Regjistrimi i deputetit nuk është i paraparë me dispozitat e Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe as me dispozitat e…

Posted by Shkodran Hoti on Friday, July 28, 2017

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme