Qasja e qeverisë ndaj propozimit franko-gjerman, Nitaj: E mjegullt, e paqartë dhe jotransparente

Prishtinë | 25 Jan 2023 | 16:40 | Nga Ekonomia Online

Sekretari i Përgjithshëm i AAK-së, Muharrem Nitaj ka thënë se qasja e Qeverisë ndaj propozimit Franko-Gjerman, është e mjegullt, e paqartë, jotransparente.

Nitaj ka thënë se oferta e radhës do të jetë shumë e keqe për palën reguzuese.

“Ajo që është e sigurtë është se pala refuzuese, ofertën e radhës do ta ketë shumë më të keqe se sa propozimin e tashëm”, ka shkruar Nitaj.

Të ngjashme