Shpallet konkursi për guvernator të BQK-së

Prishtinë | 06 Qer 2023 | 11:24 | Nga Ekonomia Online

Banka Qendrore e Kosovës (BQK), të martën sërish ka shpallur konkurs për Guvernator të ri i cili do të jetë i hapur deri më 21 qershor 2023.

Pas dështimit të përzgjedhjes së guvernatorit nga Kuvendi i Kosovës, procesi kthehet në pikën zero, dhe BQK-ja për herë të dytë ka shpallur konkursin për këtë pozitë.

Sipas njoftimit të BQK-së, emërimi do të jetë për një mandat pesëvjeçar duke filluar nga data e emërimit.

Të ngjashme