Shpëtoni jetën e të riut Valon Gashi që po vuan nga leukemia

Prishtinë | 03 Shk 2023 | 15:46 | Nga Ekonomia Online

Valon Gashi është 35 vjeçar, baba i tre fëmijëve. Ai jeton ne fshatin Reshtan te Suharekës dhe nuk gëzon as sigurim shëndetësor.

Ai është diagnostikuar me Leukemi Mieloide Akute (Relapse Acute Myeloid Leukemia).

Për sëmundjen e tij te përsëritur pas dy vitesh, ai duhet te trajtohet me kimioterapi.

Menjëherë pas këtij trajtimi, Valonit i duhet transplant alogjen i palcës kockore.

Valoni duhet te trajtohet jashtë vendit ne Ankara te Turgise dhe shuma e kërkuar për këtë trajtim është 80.000 euro.

Kjo shumë e parasë është e pa përballueshme për familjarët. Andaj kërkojmë ndihmë dhe mbesim me shprese te na ndihmoni.

LLOGARIA BANKARE:

Banka: TEB SH.A Prishtinë, Kosovë

Kodi i Sëiftit/ BIC: TEBKXKPR

Emri i pacientit: VALON GASHI

Iban-i i përfituesit: XK052025000049637538

Adresa: Reshtan, Suharekë.

Të ngjashme