Sot mban mbledhje Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

Prishtinë | 21 Qer 2024 | 08:46 | Nga Ekonomia Online

Komisioni Zgjedhor i Zgjedhjeve sot mban mbledhjen e radhës.

Mbledhja nis nga ora 10:00.

Në rend të ditës janë këto pika:

Hyrje: Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së

Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit Nr. 34 dhe 35/2024Raport i Këshillave të KQZ
3.1. Këshilli për Operacione Zgjedhore

Shqyrtimi dhe miratimi i specifikave për kabinat e votimit;Shqyrtimi dhe miratimi i specifikave për ngjyrë matrikuluese.
3.2. Këshilli për Personel

Raport i komisionit të ristrukturimit në Komisionin Qendror të ZgjedhjeveRaport lidhur me rastet në procedure gjyqësore, ku KQZ është e paditur
3.3Këshilli për Buxhet dhe Financa

– Shqyrtimi dhe miratimi i planit te buxhetit për vitin 2025 dhe vlerësimet për vitet

2026,2027;

Të ngjashme