Vetëm në rajonin e Ferizajit për gjashtë ditë janë shqiptuar 1063 gjoba në trafik

Prishtinë | 15 Pri 2024 | 10:01 | Nga Ekonomia Online

Policia Rajonale e Ferizajt ka ndërmarrë një sërë aktivitetesh në identifikimin e kundërvajtësve të ndryshëm në komunikacion me qëllim parandalimin e aksidenteve.

“Në kuadër të këtyre aktiviteteve policia rajonale e Ferizajt gjatë javës që shkoi, nga data 08-14/04/2024 ka shqiptuar 1063 gjoba kundërvajtëse, ndërsa ka hequr edhe 17 patentë shoferë për drejtuesit që kanë shkaktuar kundërvajtje më të rënda në komunikacion.

Ndërsa, janë raportuar 55 aksidente, prej tyre :

-Aksidente me lëndime, 19

 Persona të lënduar, 32

-Aksidente me dëme materiale, 36

Policia Rajonale e Ferizajt do të vazhdojë me aktivitete të shtuara, me synim parandalimin e aksidenteve në komunikacionin rrugor dhe apelojmë tek shoferët që të bëjnë kujdes në komunikacionin rrugor”, thuhet në njoftim.

Të ngjashme